شنبه 29 ارديبهشت 1403 14:04
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار30,023,094
خباز با  اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در کشور گفت: آقای رئیس جمهور ریاست پارلمان بخش خصوصی کشور را به عنوان رئیس دفترش انتخاب کرده ‌و هیچ تصمیم اقتصادی‌‌ را ‌جز با نظر اقناعی وی انجام نمی‌دهد. از طرف دیگر رئیس سازمان مدیریت و برنا‌مه‌ریزی را که انتخاب کردند، گفتند این دو نفر ضلع سوم اقتصاد کشور (رئیس بانک مرکزی) را به کمک هم تکمیل کنند. تیم اقتصادی دولت باید همفکر باشند. تیم اقتصادی دولت هم تیمی منطقی و معقول است. همین کار نشاندهنده این است که آقای روحانی به موضوع اقتصاد اهمیت می‌دهد. 
 
محمدرضا خباز، معاون تقنینی معاون رئیس جمهور در گفت و گو با تابناک با اشاره به قوانینی که برای افزایش سهم بخش خصوصی در اقتصاد تصویب شده است، گفت: در مجلس هشتم قانون رونق کسب و کار را تصویب ‌و پیش بینی کردیم شورای گفت‌وگویی در کشور و همچنین شورای گفت‌وگویی در تمام استان‌ها دایر شود. در کشور به ریاست معاون اول و در استان‌ها به ریاست استاندار و بخش خصوصی (اتاق بازرگانی) دبیر شورای گفت‌و‌گو باشد. 
 
 
نماینده سابق مردم کاشمر در مجلس سپس به تفاوت‌ نگاه دولت فعلی با دولت گذشته در حوزه اقتصاد پرداخت و خاطر نشان کرد: دولت گذشته اصلا شورای گفت و گو را قبول نداشت و کاری نکرد اما در دولت یازدهم از‌‌ همان ابتدا شش وزیر به همراه معاون اول استارت شورای گفت‌وگوی کشور را در اتاق بازرگانی زدند و از آن روز این ارتباط برقرار است. در دولت گذشته، هیچ کدام از وزرا جرأت نمی‌کرد اصلا به اتاق بازرگانی نگاه کند. اگر وزیری یا استانداری به سخنان کار آفرینان توجه می کرد، به او هزار و یک اتهام می‌زدند. ولی دولت یازدهم ایستاده و می‌گوید باید قانون اجرا شود و قانون می‌گوید باید شورای گفت‌وگو تشکیل شود. 
 
این عضو سابق کمیسیون برنامه و بودجه، در ادامه افزود: در قانون کسب و کار آمده است که کمیسیون‌های دولت و مجلس در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم گیری‌هایشان باید از بخش خصوصی به عنوان مشاور استفاده کنند. مجلس این کار را کرد اما دولت گذشته با این کار مخالف بود. این کار برای این است که بخش خصوصی بتواند در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها نقش داشته باشد. 
 
 
خباز در ادامه به طولانی بودن راه اصلاح اقتصاد ایران تاکید کرد و گفت: دولت با این حرکت‌ها و کارها علامت می‌دهد؛ اما اینگونه نیست به محض اینکه شروع کنیم مشکلات برطرف شود. هنوز اتفاقی نیفتاده، ولی همین که دولت جهت را عوض کرده ـ در دولت گذشته بخش خصوصی سیر قهقرایی داشت ـ بخش خصوصی سیر رشد و ترقی ‌دارد. در کمیسیون تلفیق یک کرسی برای بخش خصوصی قرار داده‌اند. اتاق بازرگانی ۲۰ کمیسیون دارد و همه هم متخصصان و کار‌شناسان هر بخش هستند. رؤسای کمیسیون‌ها به اقتضای هر بحثی به کمیسیون تلفیق می‌آیند و دیدگاه‌های خود را بیان می‌کنند. 
 
 
وی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی را میراث دولت های گذشته برای دولت یازدهم است، گفت: بیان درد که مشکلی را حل نمی‌کند. مثل این است که نسخه‌ای به دست بیماری بدهیم و بگوییم این را صبح تا شب بخوان! یا اینکه بگوییم نسخه را شب زیر بالش بگذار و بخواب! همه درد‌ها را می‌دانند. ما می‌خواهیم بگوییم این دولت درد‌ها را ایجاد نکرده، بلکه وارث است. می‌خواهد مشکلات را حل کند اما معجزه که نمی‌تواند کند. نخست باید نیرو‌هایش را پیدا کند. 
 
وی در ادامه افزود: الان در آغاز کار هستیم و قرار است دولت سال‌ها کار کند. اینکه سهم بخش خصوصی افزایش یابد، باید تا پایان کار دولت صبر کنیم. اینهایی که اختاپوس وار روی اقتصاد کشور افتاده‌اند مگر‌‌ رها می‌کنند؟ مگر در اختیار رئیس جمهور است؟ برخی نهاد‌ها همه کاره اقتصاد کشور هستند. این نهاد‌ها اصلا زیر نظر رئیس جمهور نیستند. برخی از این نهاد‌ها به تنهایی بزرگ‌تر از بخش خصوصی کشور هستند. 
 
خباز با بیان اینکه دولت تا کنون فقط توانسته جهت حرکت اقتصاد کشور را درست کند، اظهار داشت: اگر به روال گذشته می‌رفتیم هر روز از هدف دور‌تر می‌رفتیم. دولت جهت را درست کرده است تا به هدف نزدیک شویم. هنر دولت همین بوده که مسأله و درد و مشکل را فهمیده که خودش ۵۰ درصد معالجه است. اگر پزشکی مرض را درست تشخیص داد دارویی متناسب تجویز خواهد کرد اما اگر درست تشخیص ندادمرض را بد‌تر می‌کند. دولت مرض را درست تشخیص داده و هدف را اصلاح کرده است و باید نسخه بنویسد و نسخه را هم باید تهیه کرد و کم کم به خورد مریض داد تا کم کم بهبود یابد.
منبع خبر : تابناک
مورخ : 1392.11.07

نظرات

ارسال نظر جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
  • ادرس های صفحه وب و نشانی های پست الکترونیک به طور خودکار به لینک تبدیل می شوند.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف ها به طور خودکار تجزیه می شوند.

لطلاعات بیشتر درباره گزینه های قالب بندی

Image CAPTCHA

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته